Biblioteken i Falkenberg
Bibliotekens lånekort

Vårens barnföreställningar

Föresällningarna spelas på söndagar kl. 14.00 i Falkhallen.

Biljettpris 25 kr och köps på Falkenbergs bibliotek, eller i Falkhallen från kl. 13.00 föreställningsdagen. Rekomenderad ålder inom parantes.

Föreställningarna genomförs med stöd av Kultur i Halland.
 

VISOR FÖR FRÅGVISA , Camilla Åström & Kompanjonerna
18 februari kl 14.00 Falkhallen  (rekommenderad ålder 3 - 8 år)

Varför har zebror ränder? Vad äter ett får? Hur långt är ett år? Om detta och mycket annat handlar Visor för frågvisa som är en konsert fylld av betraktelser ur ett barns perspektiv.    Här finns låtar om det perfekta födelsedagskalaset, läskiga monster och om lyckan att bli gungad riktigt, riktigt högt!

 

TVÄRSLÖJD Kompani Giraff
4 mars kl 14.00 Falkhallen (rekommenderad ålder 3-15 år)

Två nycirkusartister bygger skulpturer av föremål och egna kroppar. Med akrobatik och magi skapas installationer där olika typer av element måste samverka och fysiskt hålla om varandra för att inte falla isär. Dessa bräckliga ögonblick kräver koncentration, träning och lite tur. Föreställningen visar att man genom samarbete kan nå oanade höjder!

Inga språkkunskaper behövs då scenspråket endast är fysiskt.

 

ELI & RIO Teater Tre
8 april kl 14.00 Falkhallen (rekommenderad ålder 3-6 år)

Klänningar och mustascher! En tröja blir en byxa, en byxa blir en hatt! Hur påverkas vi av
vad vi väljer att ha på oss? Eli & Rio är precis som alla andra – helt olika! Följ med dem på ett äventyr där de delar med sig av sin fantasifulla värld. Föreställningen tar sig an roller och identitetsfrågor med rörelse, humor och öppenhet.

MIN LILLASYSTER KANIN Dockteatern Tittut

15 april kl 14.00 Falkhallen (rekommenderad ålder 2-7 år)

Sparriskaninen har lovat att passa sin lillasyster när föräldrarna åker bort. Det visar sig vara lättare sagt än gjort - Lillasyster Kanin matvägrar, gallskriker och blir till råga på allt nästan rävmiddag. Vad gör man när ens lillasyster bara skriker och skriker? ”Om man bara är lugn och inte blir arg och förtvivlad, så går det.” tänker storebror.

 

KRAKEL SPEKTAKEL – en rymdbalett Teater Sagohuset
27 maj kl 14.00 Falkhallen (rekommenderad ålder 4-9 år)

Föreställningen är fritt baserad på Lennart Hellsings barnbokskaraktärer Krakel Spektakel, Kusin Vitamin och Fröken Hit och Dit. Med fantasi och lekfullhet blandas bokstäver och ord, rim och ramsor med musik och dans. Det är en visuell upplevelse med mycket färger och former på scen. 

 

 

Vill du veta mer? Besök falkenberg.se/barnkultur eller ring Kontaktcenter 0346 - 88 60 00

FALKENBERGS KOMMUN  | 

 Besöksadress:

Nygatan 34, Postadress: 311 80 Falkenberg  tel:0346-886000  |  kommun@falkenberg.se