Biblioteken i Falkenberg
Bibliotekens lånekort

Vårens barnföreställningar

Föresällningarna spelas på söndagar kl. 14.00 i Falkhallen.

Biljettpris 25 kr och köps på Falkenbergs bibliotek, eller i Falkhallen från kl. 13.00 föreställningsdagen. Rekomenderad ålder inom parantes.

Föreställningarna genomförs med stöd av Kultur i Halland.
 

CLAROSCURO, Memory Wax

12 februari (rekommenderas från 3 år)

Kan vi se ljudet och färger även om vi blundar? Ser saker annorlunda ut i ett annat ljus? De kanske får ett helt annat syfte? I Claroscuro får ni följa med på en upptäcksfärd som hyllar nyfikenheten, de vardaliga tingens hemligheter och förändringens kraft - där något slutar tar någat annat vid.

Speltid: 35 min

 

 

SAGOSÅNGER, Allis Trio

19 februari (rekommenderas från 4 år)

Följ med på en spännande resa med hjälp av nyskriven sång och musik inspirerad av sagor från Sydamerika, Kina, Ryssland, Afrika m.fl. Det blir mycket rytm, dans och deltagande med enkla rytminstrument och sång för de som vill! I anslutning til föresällningen erbjuds skapande verksamhet och fika för alla sportlovslediga barn och deras vuxna.

Speltid: 40 min

 

 

BORTA, Minna Krook dans

26 februari (rekommenderas från 2 år)

Saker trollas bort och kommer fram. Tänk om man trollar bort sin kompis av misstag, HJÄLP! Om sorgen att sakna och glädjen att hitta. Två kompisar i plysch dansar och gör trolleritricks. En humoristisk dansföreställning som tar avstamp i barnens tittutlekar.

Speltid: 45 min

 

 

 

DET VAR DET FRÄCKASTE!, Obanteatern

12 mars (rekommenderas från 3 år)

Den lille mullvaden tittar en dag upp från sin håla för att se efter om solen hunnit upp. Då får han plötslig en bajskorv på huvudet. Det var det fräckaste! Vem gör något sådant? Mullvaden går ilsket runt till alla djuren i jakten på vem som kan ha gjort det. I den här upprepningssagan med fyndigt slut visar djuren sin oskuld i tur och ordning genom konkreta bevis.

Speltid: 35 min
 

 

 

 

JAZZKATTSVÄNG, Swing Tarturo

9 april (rekommenderas från 3 år)

K som i konsert! Ett färgglatt kalas med lekfull gammeljazz, medryckande rytmer, basfiol, gitarr, stora och små tromboner, sång och steppdans. Vem vill sjunga med i eko-kören? Varför är Johan ledsen? Vänskap och kamratanda i såväl Cirkus Tarturo som i Potatislandet! Följ med in Swing Taturos svängande värld!

Speltid: 35 min

 

 

SAGAN OM DEN LILLA FARBRORN, Boulevardteatern

7 maj (rekommenderas från 3 år)

Den lilla farbrorn är en mycket ensam liten farbror som så gärna vill ha en vän, men som ingen bryr sig om - eller ens ser. Så en dag kommer det förbi en hund som blir hans vän. Farbrorn är så lycklig. Ända tills det dyker upp en liten flicka. Ska den lilla farbrorn bli ensam igen? En underbar berättelse om ensamhet och dåligt självförtroende, men framför allt om vänskapens glädje och värme.

Speltid: 30 min

 

 

Vill du veta mer? Besök falkenberg.se/barnkultur eller ring Kontaktcenter 0346 - 88 60 00

FALKENBERGS KOMMUN  | 

 Besöksadress:

Nygatan 34, Postadress: 311 80 Falkenberg  tel:0346-886000  |  kommun@falkenberg.se