Biblioteken i Falkenberg
Bibliotekens lånekort

Höstens barnföreställningar

Föresällningarna spelas på söndagar kl. 14.00 i Falkhallen.

Biljettpris 25 kr och köps på Falkenbergs bibliotek, eller i Falkhallen från kl. 13.00 föreställningsdagen. Rekomenderad ålder inom parantes.

Föreställningarna genomförs med stöd av Kultur i Halland.
 


Så gör prinsessor, Boulevardteatern

10 September (rekommenderas från 4 år)

Sagans prinsessor är ofta ljuva och väna. Fagra och svaga väntar de på sin prins. Men det gör inte barnboksförfatten Per Gustavssons prinsessa.
Visst är håret gult och klänningen rosa men när hon har gjort sina morgonbestyr och statsangelägenheter väntar äventyren. 

Speltid: ca 40 min

 

Bak å fram på, Big Wind

22 oktober (rekommenderas från 2 år)

Kavajen har visst vaknat på fel sida idag och gör lite som den vill. Skorna pratar om ditt och datt. Hatten fattar inte ett skvatt. Finurligt och kärleksfullt möter Johanna Ehns figur problem och konstigheter. Men problem är till för att lösas. Och utan problem – inga lösningar! En sinnrik dansföreställning för de minsta. 

Speltid: ca 35 min

 

Telemakos, Teater Halland

29 oktober (rekommenderas från 4 år)

TELEMAKOS är en föreställning full av fantasi och allvar, som vä­ver ihop den grekiska myten om Odysses och hans irrfärder med familjen som väntar i en liten lägenhet långt, långt bort. Här möts myt och verklighet, äventyr och allvar. Det handlar om när tiden står still och när fantasin och leken blir vägen att klara av verklig­heten runtomkring.

Speltid: 45 min

 

Kommisarie gordon, Teater Pero

12 november (rekommenderas från 4 år)

Kommissarie Gordon är en riktig livsnjutare, en erfaren, klok och noggrann padda som aldrig skulle drömma om att döma någon på förhand. Måhända är han lite trött emellanåt men aldrig för trött för en kaka! Tillsammans med sin pigga och listiga assistent, musen Paddy, löser de mysterier och i sina bästa stunder ägnar de sig åt de stora tankarna.                                                                               

Speltid: ca 45 min
 

Nallekonsert, The Gothenburg Combo

19 november

David och Thomas älskar att leka. Men mest av allt älskar de att spela gitarr. De har en fråga: hur låter världens musik? Vet flodhästen hur världens musik låter i Afrika? Vet fru Pingvin hur världens musik låter på Antarktis? Och vad håller den luriga herr Björn på med egentligen? Två världsartister spelar gitarr så att man nästan inte tror att det är på riktigt. Obs! Medtag Nalle!

 

Vill du veta mer? Besök falkenberg.se/barnkultur eller ring Kontaktcenter 0346 - 88 60 00

FALKENBERGS KOMMUN  | 

 Besöksadress:

Nygatan 34, Postadress: 311 80 Falkenberg  tel:0346-886000  |  kommun@falkenberg.se