Biblioteken i Falkenberg
Bibliotekens lånekort

Välkommen till vårens AFTER SCHOOL!

Sex fredagar under våren träffas vi på stadsbiblioteket. After school är för dig som är mellan 9 - 11 år och ingen föranmälan krävs!

 

3 mars: FOTBOLL Vi får besök från Falkenbergs FF! Var med och snacka fotboll och ställ dina frågor. Vi laddar up med böcker med sport- och fotbollstema.

10 mars: DRÖMBIBLIOTEK Kom till After school och berätta hur ditt drömbibliotek ser ut! Nu har du chans att beskriva och visa på olika sätt hur du vill att det nya stadsbiblioteket ska vara. Alla som deltar får en bok.

17 mars: EXPERIMENT Tycker du om experiment? Då ska du delta i dagens aktivitet! Föreningen Science Safari kommer till biblioteket med sin buss där du kan t.ex. prova på att titta i mikroskåp eller få känna på spikmatta.

24 mars: DAN HÖJER Vi får besök av Dan Höjer som bland annat har skivit bokserien Cirkusdeckarna. Passa på att ställa dina frågor till honom om hur det är att skriva böcker!

31 mars: PYSSEL Vi tipsar om pysselböcker och ägnar helat träffen åt olika pyssel.

7 april: REPTILER Är du trött på gulliga hundar och katter? Då ska du komma till biblioteket när Stefan Sandinge från Tropiska rum kommer med spännande djur.

FALKENBERGS KOMMUN  | 

 Besöksadress:

Nygatan 34, Postadress: 311 80 Falkenberg  tel:0346-886000  |  kommun@falkenberg.se