angle-left Programverksamheten är tillbaka!

Programverksamheten är tillbaka!

Jippie! Äntligen kan vi erbjuda spännande och inspirerande aktiviteter igen.

 

Efter flera månader utan evenemang är vi nu glada att åter kunna erbjuda program på biblioteken i Falkenberg och att få visa vår nya byggnad och dess lokaler ordentligt.

Vi kommer genomföra våra program med stor omsorg om såväl besökare som personal och kulturaktörer, och vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

För att du som besökare ska kunna känna dig trygg inför ditt besök hos oss har vi vidtagit ett flertal åtgärder, som du kan läsa om här nedan. Du är välkommen att kontakta oss om du har andra frågor eller funderingar.

Aktuella och kommande evenemang finns i vår evenemangskalender.

 

Vanliga frågor:

Hur många besökare tar ni in?

Det beror på vilket bibliotek och lokal vi använder till aktiviteten. Vi gör en utredning från fall till fall. Om du känner oro för detta, fråga gärna hur många deltagare som kommer närvara när du anmäler dig till ett evenemang.

Hur köper jag min biljett?

All programverksamhet på biblioteken i Falkenberg är gratis, men anmälan krävs för att man ska kunna delta. Du kan anmäla dig via telefon eller email till Falkenbergs turistinformation. Ingen biljett behöver hämtas ut.

Hur går det till när jag kommer till evenemanget?

Du anmäler din ankomst hos turistinformationen i Argus.

Kan jag lämna aktiviteten om jag känner mig otrygg?

Naturligtvis kan du avbryta ditt besök om du inte mår bra eller känner dig otrygg. Prata med någon av värdarna så hjälper vi dig.

Vad kan jag själv göra?

Genom att hålla avstånd, tvätta händerna, hosta och nysa i armvecket och stanna hemma vid minsta symptom så hjälps vi alla åt att bromsa smittspridningen.

 

 

Språk

sv-se en-gb