Öppettider idag Öppettider idag

Mobila biblioteken
Turlista Humlan
Turlista Ugglan

Öppettider alla dagar

 

Nu börjar vi våra undersökningar!

De närmsta åren har biblioteken i Falkenberg många spännande projekt på gång. Detta berör alla delar av biblioteken i kommunen men det största projektet är det nya stadsbiblioteket. Eftersom vi tycker att vi behöver lära oss mer om de människor som använder biblioteken idag kommer vi att börja med olika former av undersökningar som enkäter, fokusgrupper m.m.

Dels handlar det om att vi behöver få bättre kunskaper om besökarna men i förlängningen också om att få mer kontakter så att vi har fler att fråga när vi tittar på vad det nya stadsbiblioteket skall kunna erbjuda.

Klicka på länken nedan för att delta i vår undersökning och tala om vad du tycker om ditt bibliotek. Som vi tidigare skrivit är vi inne i stora förändringsarbeten och vill gärna involvera er. 

https://www.esmaker.net/nx2/s.aspx?id=b18b16a24573

Hjälp oss att bli bättre!

Barnaktiviteter Barnaktiviteter

Barnaktiviteter hösten 2016 på stadsbiblioteket

Babymingel - för barn som är 0-18 månader

Fredagar kl. 10-11, sångstund ca 10.30. Ingen föranmälan. Ej 4 november.

Sagostund - för barn som är 4-6 år

Torsdagar kl. 14. Ingen föranmälan.

After school - för dig som är 9-11 år

Fredagar kl. 14-15.30. Ingen föranmälan. Vi tipsar varandra om böcker, fikar och pysslar tillsammans. Varje träff har ett särskilt tema, till exempel deckare, hästar, serier och fantasy. Hämta program på huvudbiblioteket. Ej 4 november.

Extrainsatt: Klangljus - för barn 0-12 månaderKlangljus

Fredag, 9 december, kl. 10.30. Stillsam, rogivande konsert med instrumentet hang, med ett långsamt ljusspel som projiceras i rummet. 10 platser, anmäl dig på telefon 88 63 70 eller e-post: biblioteket@falkenberg.se

Vuxenkvällar Vuxenkvällar

Vuxenkväll Biblioteket Källan, Skogstorp

Måndag 5 december kl. 19.00

Lucky strike"Lucky strike" författaren och filmaren Jan-Olof Nilsson berättar och visar bilder från sin kritikerrosade bok och SVT-dokumentär "Lucky strike". En prisbelönad berättelse som tar sin början i krigsårens Falkenberg. Entre 20:-

 

Välkomna! Tel 0346-886560

biblioteket.skogstorp@falkenberg.se

 

Biblioteken i Falkenberg
Bibliotekens lånekort

FALKENBERGS KOMMUN  | 

 Besöksadress:

Nygatan 34, Postadress: 311 80 Falkenberg  tel:0346-886000  |  kommun@falkenberg.se